Vaša karijera u Dentsu Aegis Network

Bolje mjesto za rad

 

Inovacija kroz motivirane zaposlenike. Kroz individualni razvoj unutar tima. Kroz napredak. Kroz uspjeh.

 

Što znači biti član našeg tima?

Raditi u Dentsu Aegis Network znači imati mogućnost stalnog napredovanja  u karijeri unutar same mreže. Također pruža mogućnost mijenjanja pozicija unutar mreže, npr. kad se oslobodi radno mjesto za client consultanta, jedan od naših media planera bi se volio okušati u novom izazovu. Ili obrnuto.

Kod nas se podrazumijeva da svi imaju prilike sudjelovati na našim brojnim edukacijama i tečajevima. Također, uvijek se veselimo svojim redovitim teambuilding eventima – outdoor i in‑house. Držimo se uzrečice: Work hard – Play hard!

Aktivno pratimo stupanj zadovoljstva na radu svojih djelatnika i vrlo ozbiljno pristupamo analizi stanja. Želimo zadovoljne i motivirane radnike, u skladu s našom vizijom i vrijednostima.

 
 

Zainteresirani?
Prijava za posao

 

Molimo vas da pošaljete informativnu prijavu uključujući vaše motivacijsko pismo i životopis!

Email

Dentsuaegisnetwork.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi personalizirali sadržaj, omogućili funkcije društvenih mreža i oglašavanje te analizirali promet na stranici. Podatke o korištenju naše stranice dijelimo s društvenim mrežama, oglašivačima i analitičkim partnerima. Ovdje saznajte više o kolačićima. Klikom na “Slažem se” pristajete na upotrebu kolačića.