Naša vizija

Innovating the Way Brands are Built

S našim uslugama i rješenjima pomažemo tvrtkama iz različitih industrija uspješnije komunicirati sa svojim klijentima i poboljšati pozicioniranje svojih brendova. S jednim jasnim ciljem: rast poslovanja naših klijenata.

 
 

Naša vizija

Innovating the Way Brands are Built

 
 

Nova tržišna stvarnost, u kojoj potrošači imaju više moći nego ikada prije, nalazi se pred vratima. Potrošači su ti koji odlučuju kada i kako će doći u kontakt s tvrtkama, njihovim proizvodima i marketinškim porukama: bilo da „lajkaju“, dijele i kupuju, bilo da ih u potpunosti ignoriraju. I potrošači su tek na početku otkrivanja svoje nove snage i neovisnosti.

Zato tvrtke moraju pronaći nove, suvremene načine pozicioniranja svojih brendova, kao i stvoriti konzistentan dijalog između brenda i potrošača. Tek onda potrošači postaju "ljubitelji brenda".

Omogućiti da taj odnos doprinosi vašem uspjehu – to je naša misao vodilja, to je naša vizija.

Otkrivanje novih smjerova kroz inovaciju, nove načine razmišljanja i nove aktivnosti – ujedno ostavljajući trajne tragove u dramatično promijenjenom medijskom okruženju.

 
 

Naše vrijednosti

Naše vrijednosti nas definiraju. One grade temelj naših svakodnevnih postupaka i odluka. I one nas povezuju – izlazeći iz granica naših agencija, kao i fizičkih granica.

 
 

Pioneering

Hrabrost za promjene i inovacije. Stalna strast za novim i uvijek kreativnim. Pronalaženje novih puteva zajedno s našim partnerima.

Ambitious

Ciljamo visoko. Zahtjevamo najbolje od sebe. Nikad ne gubimo fokus. Postavljamo visoke standarde.

Responsible

Prema članovima našeg tima. Prema motiviranim zaposlenicima. Prema uspjehu naših klijenata. Prema društveno-odgovornom ponašanju.

Collaborative

Suradnja na svim nivoima. Naše agencije za naše klijente. Naše regije za razmjenu znanja i iskustva.

Agile

Fleksibilni u razmišljanju i djelovanju. Na pulsu digitalne ere. Uvijek korak naprijed.

 
 

Dentsu Aegis Network Hrvatska

Mi povezujemo. 5 brendova. Mediji i tehnologija. Podaci i kreativnost. Konvergencija.

Dentsu Aegis Network prisutan je na hrvatskom tržištu već gotovo 25 godina, još od 1992. kada je osnovana medijska agencija Carat Zagreb.

Danas smo jedna od vodećih internacionalnih marketinških grupacija na tržištu. Još od ranih početaka digitalnog oglašavanja fokusirani smo na razvoj znanja i iskustva o digitalnim kanalima i tehnologiji, što nas pozicionira kao vodeće stručnjake na području digitalnog marketinga.

Mi povezujemo. 5 brendova. Mediji i tehnologija. Podaci i kreativnost. Konvergencija.

Naša grupacija sastoji se od dviju full-service medijskih agencija, Carat i Vizeum te digitalne agencije iProspect - specijalista za performance marketing.

Nadalje, Dentsu Aegis Network djeluje kao krovna organizacija sa svojim specijalističkim jedinicama, kao što je amnet, jedinica za programatski zakup medija.

 
5 brendova
30+ klijenata
 
  • The programmatic platform for real-time-advertising
  • Redefining Media
  • Driving Business Performance and Search
  • Accelerating business growth through media
  • Business Intelligence & Data Management

Naši brandovi

 

Dentsu Aegis Network – svjetski uspjeh

Mi povezujemo. Tradiciju s inovacijama. Iskustvo s nadahnućem. Medije s podacima. Kreativnost s tehnologijom.

Međunarodni Dentsu Aegis Network, sa sjedištem u Londonu, nastao je u ožujku 2014. spajanjem Aegis Media i najveće azijske marketinške agencije Dentsu Inc. (osnovana 1901.), treće po veličini kreativne agencije u svijetu i broj 1 u Japanu.

Dentsu Aegis Network:

  • 30.000 zaposlenika u više od 145 zemalja
  • 9 globalnih brendova – Carat, Dentsu, Dentsu Media, iProspect, Isobar, mcgarrybowen, MKTG, Posterscope i Vizeum
  • Uz podršku multinacionalnih brendova amnet, Amplifi, Data2Decisions, Mitchell Communications (PR), psLIVE i 360i
 
 
(HQ of dentsu inc: tokyo)

Japan network

(LOCAL DENTSU SUBSIDARIES)

GLOBAL NETWORK BRANDS

SPECIALIST / MULTI - MARKET BRANDS

+55 LOCAL BRANDS
 
 

Dentsu Inc.

 
 

Prema RECMA istraživanju, Dentsu Inc. zajedno s Dentsu, visoko je rangiran među vodećim agencijskim mrežama u zapadnoj Europi i Aziji, dok je u SAD-u najbrže rastuća mreža. Među najvećim globalnim klijentima nalaze se Toyota, Honda, Shiseido, Canon, Sony i Suntory.

U Gunn Reportu, u kategoriji "Najnagrađivanija agencija na svijetu", Dentsu Inc je na visokom drugom mjestu, kao i na globalnoj listi za "Najnagrađivanija digitalna agencija". Štoviše, Hondina kampanja "Sound of Honda - Ayrton Senna" izabrana je za najnagrađivaniju kampanju kao i za najnagrađivaniji digitalni oglas.

 
 
Our team

People… Innovating the Way Brands are Built

 
 

Iznimni ljudi. Izvanredne performanse. Za uspjeh naših klijenata.

 
 

Always give the best edition of yourself

Nakon završenog studija ekonomije u Zagrebu, u agencijskom poslu od 2000. godine, u Dentsu grupaciji od 2006.

Kontakt: eva.renner@dentsuaegis.com

Eva Renner Managing Director

Vjeko Srednoselec

U doba kada je sve digitalno, digitalni marketing postaje temelj stvaranja poslovnog uspjeha.

Od 2015. godine preuzeo poziciju voditelja agencije iProspect za regiju Adriatics, nakon više od 8 godina iskustva u kreativnim i medijskim agencijama.

Kontakt: vjeko.srednoselec@iprospect.com

Vjekoslav Srednoselec Head of iProspect Adriatics

Dentsuaegisnetwork.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi personalizirali sadržaj, omogućili funkcije društvenih mreža i oglašavanje te analizirali promet na stranici. Podatke o korištenju naše stranice dijelimo s društvenim mrežama, oglašivačima i analitičkim partnerima. Ovdje saznajte više o kolačićima. Klikom na “Slažem se” pristajete na upotrebu kolačića.