ŠTO RADIMO…

Stvaramo: veze s dodanom vrijednošću

Povezujemo potrošače i brandove, brandove i medije, medije i ljude – za uspjeh svojih klijenata.

 
 

Dentsu Aegis Network kao središte za komunikacije

Naš Dentsu Aegis tim u Hrvatskoj našim full-service uslugama povezuje brendove, medije i ljude, s jasnim ciljem: stvoriti idealan odnos između medija i brendova u današnjem složenom svijetu.

Marketinške i komunikacijske strategije, integrirano planiranje i zakup, digitalna kreativna rješenja, mobilna rješenja, performance marketing te kvalitativna i kvantitativna istraživanja naši su alati uz pomoć kojih pružamo učinkovita rješenja za medije i digitalne komunikacije.

 
 • 01

  Strategija

  Bought, owned, shared i earned medijima stvaramo međusobno povezane medijske ekosustave, a sve u cilju poslovnog rasta svojih klijenata.

 • 02

  Kampanje

  Mi razvijamo, optimiziramo i mjerimo kampanje; s jakim naglaskom na digitalne medije - medijske kampanje optimizirane u realnom vremenu, digitalno kontrolirane i analizirane.

 • 03

  Iskustvo

  Mi stvaramo analogna i digitalna iskustva koja nadahnjuju potrošače i povezuju ih s brendovima.

 • 04

  Podaci

  Uz programmatic platformu amnet, svojim jedinstvenim trading deskom, možemo pretvoriti velike neizmjerne podatke u pametne podatke s planiranjem i zakupom medija zasnovanim na bazama znanja.

 • 05

  Platforme

  Mi stvaramo inovativna i prilagodljiva tehnološka rješenja, od CRM-a do mobilnih ticketing rješenja.

Dentsuaegisnetwork.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi personalizirali sadržaj, omogućili funkcije društvenih mreža i oglašavanje te analizirali promet na stranici. Podatke o korištenju naše stranice dijelimo s društvenim mrežama, oglašivačima i analitičkim partnerima. Ovdje saznajte više o kolačićima. Klikom na “Slažem se” pristajete na upotrebu kolačića.